Úvodní stránka

O NÁS

RESTAURACE s vlastním pivovarem, staročeská kuchyně, PIVNICE i LETNÍ TERASA s barem, grilem a odpočinkovým ležením – to vše čeká návštěvníky na třech palubách unikátního projektu v českých vodách, na LODI PIVOVAR…

AKCE

POLEDNÍ MENU

Při konzumaci polévky a hlavního chodu obdržíte limonádu zdarma.

22.5.2017

  • Kuřecí vývar s masem a nudlemi.

    28,-

  • Uzená krkovice s křenovou omáčkou a houskovým knedlíkem.

    98,-

  • Řecká musaka na listovém salátu.

    128,-

23.5.2017

  • Mrkvový krém se zázvorem.

    28,-

  • Záhorácký závitek se šťouchaným bramborem a beraním rožkem.

    98,-

  • Kuřecí nudličky na kari se zeleninou a jasmínovou rýží.

    128,-

24.5.2017

  • Uzená polévka s bulgurem a majoránkou.

    28,-

  • Gordon bleu plněný šunkou a sýrem, bramborová kaše a okurka.

    98,-

  • Špagety s ančovičkou,olivami, kapary a sušenými rajčaty, sypané parmazánem.

    128,-

25.5.2017

  • Pórkový krém.

    28,-

  • Hovězí kostky na česneku, špenát a bramborový knedlík.

    98,-

  • Italské houbové rizoto s kuřecím prsíčkem a sýrem Grana.

    128,-

26.5.2017

  • Kmínová s vejcem a chlebovými krutony.

    28,-

  • Kuřecí stehno na paprice s těstovinou.

    98,-

  • Rostbeef s pečenou bramborou a listovým salátem s ředkvičkou.

    128,-

*Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.

SPECIÁLNÍ MENU

CZ MENU NEW

JÍDELNÍ LÍSTEK

RESTAURACE

PŘEDKRMY

  • Hovězí tatarák s topinkami z pivního chleba a nakládaným zeleným pepřem.

    178,-

  • Krokety z kozího sýra s rukolou, červenou řepou a hruškovým rozvarem ovoněným badyánem.

    128,-

  • Kachní paštika s mandlemi a portským vínem, podávaná s pivním chlebem a višňovým želé.

    138,-

  • Králičí sulc s kořenovou zeleninou, cibulovým salátem a octovým přelivem.

    88,-

POLÉVKY

  • Kachní kaldoun s kořenovou zeleninou, nudlemi a knedlíčky z kachních jater.

    68,-

  • Bramboračka s pravými hřiby, ovoněná čerstvou majoránkou.

    58,-

HLAVNÍ JÍDLA

  • Steak z pupku mladého býčka s brambůrky pečenými na másle s červenou cibulkou, bylinkami a silnou telecí šťávou.

    398,-

  • Kančí kýta protknutá slaninou se šípkovou omáčkou a perníkovým knedlíkem, nokem kysané smetany.

    278,-

  • Grilovaný filet sivena na ragů z černé čočky a barevné karotky, estragonová omáčka s citronem.

    298,-

  • Králík a vepřový bůček pečený na zázvoru a medu se šouletem a listovým špenátem s česnekem.

    268,-

  • Konfitované kachní stehno v tymiánovém sádle s vinným hlávkovým a řepným zelím, opečené bramborové válečky s pohankou a karlovarský knedlík.

    268,-

  • Trhaná vepřová krkovice v žitné bulce s okurkovou remuládou a červenou cibulí, hranolky.

    228,-

  • Kuřecí prsíčko pečené na kůži s grilovanou zeleninou a šalotkovou omáčkou s bílým vínem.

    198,-

  • Guláš z hovězího krku na černém pivu MONARCHIE s kroupovým knedlíkem a čerstvou majoránkou.

    178,-

BEZMASÉ A SALÁTY

  • Listový salát s pečenými brambůrkami, kuřecím masem, hořčičnou zálivkou a zastřené vejce.

    178,-

  • Široké nudle s ragů z hlívy ustřičné, hnědých žampiónů a ovčím sýrem.

    158,-

DĚTSKÁ JÍDLA

  • Rozpečený kozí sýr na listech salátu s řepou, vlašskými ořechy a medovou zálivkou.

    178,-

  • Těstoviny s rajskou omáčkou a masovými knedlíčky.

    98,-

DEZERTY

  • Lívanečky s pivní tvarohovou pěnou a borůvkovým žahourem.

    88,-

  • Pražský koláč se šlehačkou a kakaovými boby.

    88,-

*Seznam alergenů na vyžádání u obsluhy.

GALERIE

GALERIE